De Valkering Tuinvisie onderhoudsmogelijkheden

Valkering Tuinvisie Onderhoud compleet

U verkrijgt een op uw tuin afgestemde planning met onderhoud voor het gehele jaar, zodat uw tuin er op elk moment goed uitziet.

Valkering Tuinvisie Onderhoud seizoen

Uw tuin ondergaat meerdere seizoensgebonden onderhoudsbeurten die worden opgedeeld in een voorjaarsbeurt (maart-april), een zomerbeurt (juni-september) en een najaarsbeurt (oktober-december).

Tijdens de voorjaarsbeurt staan o.a. de volgende werkzaamheden centraal: Verticuteren van gazon, snoeien van vorstgevoelige planten en verwijderen van groene aanslag op terras. Tijdens de voorjaarsbeurt houden wij uw tuin in optimale conditie door o.a.: Scheren van hagen en onderhouden/voeden van bomen, heesters, planten, gazon, vijver etc.. Tijdens de najaarsbeurt wordt uw tuin alvast winterklaar gemaakt door o.a.: Snoeien van bomen en heesters, verwijderen van vaste planten zonder meerwaarde, wegnemen van het blad uit vijver en dakgoten en afstrooien van de totale tuin met compost. 

Valkering Tuinvisie Onderhoud gazon

Uw gazon compleet verzorgd gedurende het jaar.

Hierbij kunt u denken aan bemesting, verticuteren en beluchten van het oppervlak. Verder het maaien, kanten  en steken ten behoeve van een stralend gazon. 

Valkering Tuinvisie Onderhoud speciaal moment

U laat onze specialisten voor specifieke onderhoudsonderdelen langskomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van (fruit)bomen en hagen. Op het moment dat u het nodig vindt, komen wij voor onderhoud bij u langs.

Geïnteresseerd en/of meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.