Over ons

Valkering Tuinvisie is opgericht door Teun en Job Valkering die van jongs af aan oog hebben voor de natuur en haar mogelijkheden dichtbij huis. Van vormgeving, realisatie tot onderhoud… wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We werken daarbij samen met een groep enthousiaste groenliefhebbers die net zo graag uitkijken naar creatieve tuincreaties als wij. Onze visie wordt duidelijk aan de hand van de volgende uitspraken:

De ruimte om uw huis moet een vergroting van een aangenaam thuisgevoel geven. Het geeft u tijdens de charmes van elk seizoen gelegenheid om op adem te komen. U mág er alles en moet er niets (onderhoudsvriendelijk!). De natuur is in stijl dichtbij huis gehaald en geeft u de zuurstof tot inspiratie in uw dagelijkse leven. De rust en eenvoud brengt u tot de kern.

Luisteren, (door)zien en doorvragen…waar woont u, wat wilt u en hoe kunnen wij u van dienst zijn? Wij zijn geïnteresseerd in de (potentiële) klant. Door een goede samenwerking met elkaar en andere betrokkenen komen we tot het gewenste resultaat.

Ambachtswerk! Voor ons is het vormgeven, realiseren en onderhouden van tuinen een specialisme waar wij altijd meer van willen weten en waarin wij onszelf tot in detail scherp houden voor het leveren van constante kwaliteit.

Respect voor waar wij vandaan komen en wat wij van de aarde mogen lenen. Wij kiezen milieubewuste, duurzame materialen van hoge kwaliteit. Een tuin moet na minstens 10 jaar nog steeds op en top zijn.

Wilt u meer informatie over ons? Leer ons kennen door vrijblijvend contact op te nemen.

NB: Overal waar u het woord tuin leest, kunt u ook balkon of dakterras lezen. Valkering Tuinvisie is tevens gespecialiseerd in creaties vanaf 1 hoog.